Hosting

Vis din side på nettet

Hva er hosting?

Velkommen til Wican Data – ditt pålitelige valg for å få din nettside på nettet! Uansett om du driver en liten bedrift, er en gründer eller bare ønsker å vise frem dine kreasjoner på nettet, så har vi de perfekte og rimelige løsningene for deg.

Vi på Wican Data forstår hvor viktig det er med en rask og sikker nettside for din suksess på internett. Derfor tilbyr vi toppmoderne hosting-tjenester som sikrer at nettsiden din alltid er tilgjengelig for besøkende.

Med våre kraftige servere kan vi garantere rask hastighet og stabilitet. Når du blir en del av Wican Data-fellesskapet, får du en pålitelig hosting-infrastruktur som holder nettsiden din oppe og kjører uten problemer.

Vi har hosting-planer som passer for alle behov. La oss se på noen dypere eksempler på hosting-planer som passer til forskjellige behov.

Bilde av blå triangel. Forside Wican Data As, Fredrikstad. Utvikling, Nettside, Nettbutikk, WordPress, WooCommerce, PHP, Laravel, Vue.js, Tailwind.css, App, Visma, IT.

Noen av våre hostingtjenester

Vi benytter både egen serverpark, samt Microsoft Azure skytjeneste.

01

Enkel delt hosting for personlig blogg:

Hvis du er en lidenskapelig blogger som ønsker å dele dine tanker og opplevelser med verden, vil vår enkle delt hosting-tjeneste være perfekt for deg. Med denne planen får du en pålitelig hosting-plattform som holder bloggen din tilgjengelig for besøkende hele tiden. Du kan dra nytte av våre raske servere og sikkerhetsfunksjoner for å beskytte innholdet ditt. Og hvis bloggen din begynner å vokse og tiltrekker seg mer trafikk, kan du enkelt oppgradere til en mer robust plan for å håndtere den økte aktiviteten.

02

Hosting for en nettbutikk:

Hvis du driver en nettbutikk og ønsker å selge produkter eller tjenester på nettet, har vi de riktige løsningene for deg. Vår hosting-plan for nettbutikker gir deg alle verktøyene du trenger for å opprette en profesjonell og trygg e-handelsplattform. Du kan enkelt installere populære nettbutikkplattformer som WooCommerce eller Shopify og tilpasse dem etter dine behov. Våre hosting-tjenester sørger for at nettbutikken din har høy oppetid, rask belastningstid og sikkerhet for å beskytte kundenes personlige informasjon og betalingsdetaljer. Og når nettbutikken din begynner å vokse, kan du enkelt skalere opp hosting-planen din for å møte den økte etterspørselen.

03

Avansert hosting for en større nettside:

Hvis du har en større nettside med omfattende innhold, høy trafikk og avanserte funksjoner, vil vår avanserte hosting-plan være ideell for deg. Med denne planen får du tilgang til kraftige ressurser, som dedikert prosessorkraft, mer lagringsplass og avanserte sikkerhetsfunksjoner. Dette er spesielt nyttig hvis du driver en ressurskrevende nettside som inneholder store mengder mediafiler, streaming-tjenester eller interaktivt innhold. Våre avanserte hosting-tjenester gir deg den stabiliteten og ytelsen du trenger for å levere en førsteklasses brukeropplevelse til dine besøkende.

Uansett hvilken type nettside du har eller hvilke behov du har, har vi en hosting-plan som passer for deg. Vårt erfarne team står klart til å veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å velge den beste planen basert på dine unike krav og mål. Vi er her for å sikre at nettsiden din alltid er tilgjengelig, rask og sikker, slik at du kan fokusere på å vokse og lykkes på nettet.

Sikkerheten til nettsiden din er av ytterste viktighet for oss. Vi implementerer sterke sikkerhetstiltak for å beskytte mot trusler som malware og uautorisert tilgang. I tillegg tar vi jevnlig sikkerhetskopier av dataene dine, slik at du kan være trygg på at de alltid er beskyttet og tilgjengelige for deg.

På Wican Data setter vi stor pris på våre kunder. Vi er her for å støtte deg og sørge for at du får den beste opplevelsen med nettside-hosting. Vårt dedikerte supportteam er alltid tilgjengelig for å besvare spørsmål og hjelpe deg med eventuelle problemer du måtte oppleve underveis.

Bli med i dag og opplev en pålitelig, rask og sikker hosting-løsning for nettsiden din. Ta kontakt med oss for å finne ut mer om våre hosting-planer. Vi ser frem til å hjelpe deg med å få nettsiden din online og nå ut til flere mennesker på nettet.

Eksempel: Hostingtjenester

Her har vi noen eksempler på vår hosting

Enkel hosting

F.eks personlig blogg
Kr 99 Pr. mnd
 • 1 hjemmeside
 • 25 GB lagring
 • Opptil 5 e-poster
 • Opptil 100 MB båndbredde
 • 1 database

Nettbutikk

og store nettsider
Kr 499 Pr. mnd
 • 1 Nettbutikk / hjemmeside
 • 100 GB lagring
 • Opptil 50 e-poster
 • Opptil 1 TB båndbredde
 • 2 databaser
Populær

Avansert hosting

med Microsoft Azure
Fra Kr 799 Pr. mnd
 • 1 nettbutikk / hjemmeside
 • Ubegrenset lagring
 • Ubegrenset båndbredde
 • Opptil 200 e-poster
 • 5 databaser
Bilde av gul firkant. Forside Wican Data As, Fredrikstad. Utvikling, Nettside, Nettbutikk, WordPress, WooCommerce, PHP, Laravel, Vue.js, Tailwind.css, App, Visma, IT.
Bilde av rød firkant. Forside Wican Data As, Fredrikstad. Utvikling, Nettside, Nettbutikk, WordPress, WooCommerce, PHP, Laravel, Vue.js, Tailwind.css, App, Visma, IT.
Bilde av blå triangel. Forside Wican Data As, Fredrikstad. Utvikling, Nettside, Nettbutikk, WordPress, WooCommerce, PHP, Laravel, Vue.js, Tailwind.css, App, Visma, IT.

Ta kontakt

Vår kunnskap innen integrasjoner og vårt mål om å tilpasse løsninger etter dine behov gjør Wican Data til et godt valg å hjelpe dere med å optimalisere og effektivisere integrasjonener som passer dine unike behov.

Ta kontakt med Wican data utvikling for å høre om en integrasjon er noe for deg.