Våre tjenester

Nettbutikk

Leter du etter en skreddersydd løsning for din egen nettbutikk? Ved å lage en WooCommerce-nettbutikk fra bunnen av kan du oppnå utvidet funksjonalitet og tilpasse hvert aspekt av butikken etter dine behov.

Webapplikasjoner

Wican Data AS er en ledende leverandør av skreddersydde webapplikasjoner som er designet for å imøtekomme dine virksomhets spesifikke behov. Med vår ekspertise innen webutvikling og nyskapende teknologi, leverer vi løsninger som driver vekst og effektivitet.

Bilde av kode på nett. Forside, Wican Data As, Fredrikstad. WordPress, WooCommerce, Laravel, PHP, Excel, APP.

Hosting

Med våre kraftige servere kan vi garantere rask hastighet og stabilitet. Når du blir en del av Wican Data-fellesskapet, får du en pålitelig hosting-infrastruktur som holder nettsiden din oppe og kjører uten problemer. Vi har hosting-planer som passer for alle behov. La oss se på noen dypere eksempler på hosting-planer som passer til forskjellige behov.

Integrasjoner

Integrasjon refererer til prosessen med å koble sammen ulike programvaresystemer eller applikasjoner for å jobbe sammen, dele data og funksjonalitet. Dette gjør det mulig for informasjon å flyte enkelt mellom ulike plattformer...

Bilde av kode på en skjerm. Integrasjoner fra Wican Data i Fredrikstad

WordPress plugins

Utvikling av WordPress-plugins kan være en flott måte å tilpasse og utvide funksjonaliteten til en WordPress-nettside. Med WordPress, en av de mest populære plattformene for nettsideutvikling, har du muligheten til å lage tilpassede plugins for å legge til nye funksjoner eller tilpasse eksisterende funksjoner

It-tjenester

Uansett hvilke IT-behov du har, kan du stole på Wican data for å levere pålitelige, skreddersydde og innovative løsninger som hjelper deg med å oppnå suksess i dagens digitale verden. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg.

Visma

Visma sine ERP-systemer er utviklet med fokus på brukervennlighet, funksjonalitet og tilpasningsdyktighet. De hjelper bedrifter med å strømlinjeforme forretningsprosesser, forbedre produktivitet og ta datadrevne beslutninger.

Nettside

Nettsider fungerer som digitale visittkort og informasjonskanaler for bedrifter og organisasjoner. De gir en online tilstedeværelse og muligheten til å presentere produkter, tjenester og virksomhetens identitet på en tiltalende og brukervennlig måte.

Bilde av kode på nett. Forside, Wican Data As, Fredrikstad. WordPress, WooCommerce, Laravel, PHP, Excel, APP.

Søkemotoroptimalisering

// SEO tekster kommer //

Mobilapp for iOS og Android

// Mobilapp for iOs og Android kommer //