Referanser

Fornøyde kunder Wican Data

Her er noen tilbakemeldinger fra kunder av oss

Lille Persille logo - Referanser, Wican Data

Anbefales på det sterkeste

Wican Data har utviklet vår WooCommerce nettbutikkløsning til perfeksjon. Ved å ta en standard nettbutikk, og skreddersy denne til våre ønsker og bruk, har vi økt omsetning år for år med hjelp fra Wican Data. Vi tør å påstå at vi har en av Norges råeste nettbutikker med masse spesialutviklede løsninger som gjør det enkelt for våre kunder å bestille lunsj og catering. I tillegg stiller Wican Data opp dag og natt hvis noe skulle oppstå i løsningen. 

Gudmund Melberg

Lille Persille, Oslo

Olsen & Nordhavn Varmepumpeservice logo - Referanser, Wican Data

Best på SEO

Vi trengte en ny nettside og valgte Wican Data for både utvikling av nettsiden, samt gjøre søkemotoroptimalisering (SEO) på denne. Vi er meget fornøyd med resultatet, og ikke minst hvordan Wican Data har løst hvordan vi synes i Google. Fra ingenting til å ligge helt øverst i det organiske søket på varmepumper og service på disse. Nettsiden er en god miks av video, bilder og hvordan vi kan hjelpe våre kunder. 

Henning Olsen

Olsen & Nordhavn Varmepumpeservice AS, Sarpsborg

VPK Display Sarpsborg logo - Referanser, Wican Data

Flott nettbutikk m/intuitivt design

Vi hos VPK Packaging avdeling Display har fått god hjelp til markedsføring og synlighet på nettet under oppstartet av vår nye hjemmeside og nettbutikk. Videre har Wican Data utviklet en sømløs integrasjon mellom WooCommerce og Omikai ERP system slik at alle ordre overføres automatisk fra nettbutikken til regnskapssystemet. 

Vidar Jarberg

VPK Display, Sarpsborg

Kontor Konsult logo - Referanser, Wican Data

Stiller alltid opp

Stiller alltid opp når vi trenger dem. I tillegg har Wican Data utviklet ikke bare en, men to nettbutikkløsninger i WooCommerce for oss. Først laget de en butikk som vi har hatt en god stund, og i 2023 lanserte vi en helt ny WooCommerce løsning for våre kunder. Bygget med Elementor så er vi klargjort både for dagens og neste generasjons teknologi. 

Alf Roar Hansen

Kontor Konsult, Fredrikstad

Gode på oppfølgning

Wican Data er meget effektive og gode på oppfølgning av oss som kunde. Vi føler oss godt ivaretatt som kunde hos Wican Data. Hyggelig sted å besøke med serviceinnstilte medarbeidere. Anbefales. 

Merethe Henriksen

Frithjof Paulsen, Fredrikstad

Shell logo - Referanser, Wican Data

Anbefales på det varmeste

Vi har brukt Wican Data til oppdatering av programvare av Visma Global og Visma Lønn. Makan til service, uansett hva problemene har vært, har de fikset det. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale Wican Data til andre bedrifter. Jeg vil takke spesielt Bent for å holdt ut med alle mine rare spørsmål. 

Stine Henriksen

Shell Råbekken, Fredrikstad