Om oss

Wican Data - Vi feirer 20 år i 2023

Om oss

Wican Data er en IT-bedrift som ble stiftet i 2003 og feirer sitt 20-årsjubileum i år. Siden oppstarten har vi etablert oss som en pålitelig aktør innen IT-tjenester og utvikling. Med en stor lidenskap for teknologi har vi oppnådd mange milepæler og opparbeidet oss stor ekspertise igjennom 20 år.

Wican Data har et dedikert team på 15 ansatte, som inkluderer erfarne fagfolk og spesialister innen ulike områder av IT. Hver enkelt ansatt bringer unik kunnskap og ferdigheter til selskapet, og sammen jobber vi alltid mot et felles mål. I tillegg til det erfarne teamet har Wican Data også en trainee, som får muligheten til å utvikle seg og lære av de erfarne kollegene.

Våre fokusområder inkluderer utvikling av skreddersydde IT-løsninger og tjenester for kundene våre. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres behov og levere skreddersydde løsninger som møter og overstiger forventningene. Enten det er utvikling av nettapplikasjoner, systemintegrasjon eller optimalisering av eksisterende løsninger, har Wican Data kompetansen som trengs for å levere resultater av høy kvalitet.

Bredt spekter

I tillegg til IT-tjenester er Wican Data også en sertifisert partner av Visma, en anerkjent leverandør av forretningssystemer. Som Visma-partner tilbyr de implementering, tilpasning og støtte av Visma-produkter til bedrifter i ulike bransjer. Dette inkluderer økonomisystemer, lønnssystemer og andre forretningskritiske applikasjoner.

I løpet av de 20 årene vi har eksistert har Wican Data etablert sterke relasjoner med sine kunder, og deres suksess er et resultat av engasjement, kompetanse og dedikasjon. Vi vil alltid fortsette å utvikle oss og tilpasse oss den stadig skiftende teknologien, og ikke minst forbli tro mot vårt hovedmål som alltid er å levere pålitelige IT-løsninger og eksepsjonell kundeservice